Wanneer?

Vrijdag 15 oktober, 17:00 - 21:00

Waar?

Museum Belvédère
Oranje Nassaulaan 12, 8448MT Heerenveen Plan route

Op vrijdag 15 oktober (begin van de herfstvakantie) kunnen kinderen van 4 tot 12 jaar bij Museum Belvédère de wereld van games induiken. In de tentoonstelling Arranged Realism – Kunst in Games is te zien hoe gedetailleerd virtuele werelden zijn, hoe ze gemaakt worden en vooral; hoe het komt dat we ons zo goed hierin kunnen vermaken.

Tijdens de Coole Kidsnacht neemt een medewerker van het museum de kinderen mee de tentoonstelling in, waar ze deze digitale wereld kunnen ontdekken én beleven (hoe precies is nog een verrassing). Geïnspireerd door alles wat er te zien is, gaan de kinderen een poster van hun favoriete game maken. Zo combineren we traditionele kunst met kunst die je in de virtuele wereld tegenkomt. Ouders en grootouders zijn ook van harte welkom en kunnen misschien nog wel wat van de kinderen leren over hoe de wereld er in games uitziet!

Reserveren via de website van Museum Belvédère: www.museumbelvedere.nlWe hanteren twee tijdsblokken: tijdsblok 1: aankomst tussen 17-19 uur; tijdsblok 2: aankomst tussen 19-21 uur

Dit is er nog meer te doen