Wanneer?

Zaterdag 16 mei, 12:00 Zaterdag 2 april, 21:00

Waar?

Ateliers Majeur
Zwanedrift 2 2, 8446 KS Heerenveen Plan route

Laat je zien! Bij DE KAS!

Op zaterdag 2  april: durf jij mee te doen? Jouw talent te laten zien? 

Het maakt niet uit wat je talent is, iedereen van 2-102 jaar oud is van harte welkom om mee te doen aan deze talentenshow.

Opgeven? 

Dat kan t/m  20 maart 24:00 uur via een app naar 0611866272. Later die week hoor je in welke voorronde je deelneemt en hoe laat wij jou in De Rinkelbom verwachten.

Hoe zit dat met die publieksstemmen?

Wij hebben 275 plaatsen beschikbaar in onze concertzaal. Iedere toeschouwer kan d.m.v. zijn/haar toegangsbewijs een top 3 doorgeven d.m.v. 3 scheurtjes (bij 3 namen naar keuze) in dit toegangsbewijs.

Na afloop van alle optredens gaan we live al deze kaartjes verzamelen en tellen. Hier komt een volgorde uit die voor 50% meetelt in de einduitslag! Hoe komen we aan die andere 50%? Alle juryleden maken voor zichzelf ook een top 3 en die weegt voor 12,5% mee per jurylid.

2 april is de talentenjacht van de Kas. 15.00 – 20.00

Iedereen kan zich aan melden voor deze middag/avond. Je hoeft hiervoor niet bij de vorige Kas bijeenkomsten zijn geweest. Je mag je eigen talent laten zien op een echt podium. Wat heb je gemaakt alleen of samen. Daarnaast kan je doorstromen naar het podium van de kunstbende in Drachten en uiteindelijk in Amsterdam voor de landelijke finale gaan. 

Deelname is 5 euro en dan krijg je voor de avond 2 gratis vrijkaartjes om ouders, familie of een vriend of vriendin mee te nemen om in de zaal te kijken.

Wil je meer publiek meenemen kan je extra kaartjes voor 4 euro kopen.

Deur open: middagprogramma, meer info volgt.

Dit is er nog meer te doen