Wanneer?

Woensdag 20 september, 19:30 - 21:30

Waar?

Bibliotheken Mar en Fean - vestiging Heerenveen
Burgemeester Kuperusplein 48, 8442 CL Heerenveen Plan route

Vrede, het lijkt zo vanzelfsprekend. Maar dat is het helaas niet. We moeten ons er samen voor in blijven zetten. Tijdens de Nationale Vredesweek – dit jaar van 16 t/m 24 september – wordt in Bibliotheek Heerenveen een Dialoogavond georganiseerd over dit onderwerp.

Steeds meer mensen wantrouwen de rechtstaat, de politiek, de media. Conflict, haat en geweld liggen dagelijks op de loer. Ook in Nederland raken de machtsverhoudingen steeds verder uit balans. Mensen raken het vertrouwen in instanties en elkaar kwijt.

In samenwerking met de Ambassade van Vrede organiseert Bibliotheek Heerenveen de Dialoogavond ‘Onze democratie onder druk’. Tijdens deze avond gaan aanwezigen met elkaar in gesprek over de zorgen die er zijn. Voelt iemand zich altijd gehoord door de lokale overheid? Wat kunnen mensen zelf doen om de democratie sterker te maken? Dit en alles wat verder ter tafel komt omtrent dit onderwerp zal de revue passeren.

Woensdag 20 september om 19.30 Bibliotheek Heerenveen.

Toegang is gratis (incl koffie/thee).

Aanmelden kan via Dialoogavond “onze democratie onder druk” | woensdag 20 september 2023 | Bibliotheken Mar en Fean (op-shop.nl)

Dit is er nog meer te doen