Wanneer?

Vrijdag 15 september, 20:00 - 22:00

Waar?

Sionskerk
Marktweg 55, 8451 CD Oudeschoot Plan route

Op uitnodiging van de werkgroep ZIN in ZUID geven Elly & Rikkert Zuiderveld een intiem concert in De Sionskerk te Oudeschoot: samen apart. Met als verbindende factor Jan Borger op piano en accordeon.

De titel ‘samen apart’ houdt in dat het muzikale duo zich van een andere kant laat zien dan te doen gebruikelijk was. Elly & Rikkert Zuiderveld zijn namelijk na ruim 50 jaar optreden, gestopt met het spelen van concerten, mede in verband met Rikkerts gezondheid. Omdat Elly nog graag blijft zingen staat het stel nu in een andere combinatie op het podium. Elly zingt haar liedjes, oude en nieuwe, en begeleidt zichzelf op gitaar. Rikkert leest voor uit eigen werk. Van serieuze sonnetten tot humoristische light-verse poëzie. Dit wankele evenwicht wordt ondersteund door muzikale duizendpoot Jan Borger op toetsen. Een vertrouwde vriend die meer dan 30 jaar met het duo op tournee is geweest.

Deze aparte podiumpresentatie vindt plaats op vrijdag 15 september in De Sionskerk aan de Marktweg 55 te Oudeschoot. Aanvang 20.00 uur en de toegang is 5 euro.

Dit is er nog meer te doen