Wanneer?

Vrijdag 1 april, 11:00 Zondag 8 mei, 17:00

Waar?

Galerie Autrevue / Art-Decor
Woudsterweg 4, 8448HA Heerenveen Plan route

Elvira Dikparadijselijke plantenwereld in Galerie Autrevue
Erik van de BeekSterren op het doek 2021vruchten van de natuur

Op weg naar het paradijs…

Thema
In de opmaat naar het cultuur event Arcadia en de 100 dagen Paradys in Oranjewoud toont Galerie Autrevue idyllische plantenschilderijen van Elvira Dik, dierportretten en vruchten van de natuur van Erik van de Beek.


Elviraneemt je mee het schilderij in enlaat je relaxen tussen de grote plantenbladeren, je mijmert en geniet van de zonnestralen, die je huid strelen.Erik weet je te verrassen door het spel van verf en woorden, de vruchten van de natuur en de realistische dierportretten.

Elvira Dik (Assen, 1960) volgde de Klassieke Academie voor beeldende kunst Groningen en het Artez Conservatorium. Ze is sinds 2011 werkzaam als beeldend kunstenaar, sinds 2018 docent vakscholing aan de KAG en sinds 1985 als muziekdocent. Ze is lid van het Drents Schildergenootschap.
Ze exposeert veelal in Nederland. Galerie Autrevue is blij met haar kleurrijke schilderijen van planten en van zoete verleiding.

Erik van de Beek, bekend van Sterren op het doek 2021,heeft de opleiding Autonome kunst aan de Constantijn Huijgens Academie in Kampen gevolgd. Momenteel heeft hij zijn atelier in Nijmegen. Hij werkt in een fijn realistische schilderstijl. Onderwerpen variëren van stillevens, (dier)portretten en landschappen, soms met een magisch realistisch karakter. Voor hem vormt verwondering een belangrijke start van het schilderij. Daarna start het onderzoek: hoe laat het onderwerp zich beschrijven in verf? Vaststaat dat het eindresultaat een warm beeld moet opleveren, waarin humor een mooie bijrol kan hebben.

‘Op weg naar het Paradijs’(1 april – 8 mei 2022 ) toont schilderijen en beelden  van Elvira Dik, Erik van de Beek, Simon Pasini, Rein Pol, Heleen Kater.
Thema: #arcadia #paradise #greenpower #sweettemptation #hiddenfruits

Opening: vrijdag 1 april om 17 uur  door Froukje Sikkema, art consultant, die ook iets gaat vertellen over het aanleggen van een kunstverzameling.
Galerie Autrevue, Woudsterweg 4 in Heerenveen
www.autrevue.nl
Openingstijden van de expositie: vr/za 11-17 en zo 12-17 uur
Vrij entree

Vrienden van Autrevue altijd gratis koffie of thee.
U bent van harte uitgenodigd de expositie te bezoeken.

Dit is er nog meer te doen