Wanneer?

Maandag 5 februari, 19:15 Woensdag 7 februari, 22:00

Waar?

Heerenveen Plan route

Naar aanleiding van de laatste editie van de Event Academy, in november vorig jaar, ontstond er de behoefte om elkaar vaker te zien en te spreken over bijzonderheden en ontwikkelingen. Daarom organiseren we dit jaar in samenwerking met gemeente Heerenveen vier bijeenkomsten. De eerste bijeenkomst staat gepland op maandag 5 en woensdag 7 februari.

Programma
Datum: maandag 5 en woensdag 7 februari (kies een avond die jou past)
Tijd: Inloop vanaf 19:15, start programma 19:30
Locatie: Hof van de Koning

Evenementenbeleid gemeente Heerenveen

Tijdens de bijeenkomsten op 5 en 7 februari willen we input ophalen voor het nieuwe evenementenbeleid van gemeente Heerenveen. Jullie als evenementenorganisatoren kunnen ál je vragen stellen. En: we presenteren het nieuwe platform van ’n Gouden Plak dat dit voorjaar live gaat!

Beide avonden staat de koffie klaar vanaf 19:15 in Hof van de Koning. We gaan met elkaar in gesprek over de ambities van de gemeente en de wensen en behoefte die jullie als organisatoren hebben. Wat heb je nodig om jouw evenement goed, gezond en veilig te organiseren? Waar loop je tegen aan?

Om 19:30 start het programma. We verdelen ons in kleine groepjes langs thema’s als veiligheid & planvormingduurzaamheid en natuur. Zo is er ruimte om in gesprek te gaan over jullie vraagstukken. Om 21:30 sluiten we af en praten we nog even na met een drankje tot 22:00.

Dit is er nog meer te doen