Wanneer?

Dinsdag 7 november, 17:30 - 21:30

Waar?

Abe Lenstra Boulevard 19, 8448 JA Heerenveen Plan route

Op dinsdag 7 november 2023 organiseren we samen met gemeente Heerenveen de vierde Event Academy! 

Vanaf 17:30 staan de deuren voor je open. Met een knorrende maag kun je je niet concentreren, dus eten we om 18:00 eerst een hapje en kunnen jullie onderling ondertussen even bijkletsen. Heb je allergieën of dieetwensen, laat ons dit dan weten in het aanmeldformulier, dan houden we hier rekening mee!

Met een gevulde maag is het tijd voor kennis en inspiratie:

🏅 Inclusie en diversiteit bij evenementen
Oud-wereldkampioen Jeroen Straathof deelt zijn ervaring op het gebied van inclusie en diversiteit bij evenementen, op grote en kleine schaal. Jeroen is de allereerste sporter ter wereld die actief was op de Olympische Zomerspelen, Olympische Winterspelen én de Paralympics.

🏅 Samen werken aan een sterk provinciaal en lokaal evenementenklimaat
In opdracht van de Toerisme Alliantie Friesland (TAF) heeft bureau ‘Scherp in Veiligheid’ de vele uitdagingen waar evenementenorganisatoren mee te maken krijgen in kaart gebracht. Marjan Soepboer (Sectorspecialist Recreatie en Toerisme TAF) en Ella Kok (Evenementencoördinator gemeente Heerenveen) praten je naar aanleiding van dit onderzoek bij op het gebied van samen werken aan een sterk provinciaal en lokaal evenementenklimaat.

🏅 Napraten en borrelen
Vervolgens sluiten we de avond tegen 21:00 af met een gezellige borrel.

Aanmelden kost niks, dus doe het snel!

Dit is er nog meer te doen