Wanneer?

Zaterdag 10 september, 14:30 - 00:00

Waar?

Westersingel 28, 8601 GR Sneek Plan route

Instrumentenmaker Hendrik (Jan Arendz) is al aardig op leeftijd, maar de passie voor zijn vak is voor eeuwig. Vanuit zijn knusse, ietwat rommelige, werkplaats klust hij nog dagelijks aan nieuwe instrumenten. De trompet is zijn specialiteit. Mensen lopen langs zijn werkplaats en kijken vaak nieuwsgierig naar binnen. Op een dag werkt Hendrik aan een nieuw exemplaar, de mooiste die hij ooit heeft gemaakt. Hendrik is er zo trots op dat hij niet kan wachten om de trompet aan de buitenwereld te laten zien én horen. 
 
Er is echter één groot probleem: wat hij ook doet en wat hij ook probeert en hoe erg hij ook zijn best doet, het lukt hem niet om geluid uit de trompet te krijgen. Geen enkele noot. Dit is hem nog nooit overkomen. Waarom lukt het Hendrik niet om er muziek mee te maken? Zou de trompet misschien betoverd zijn? Iemand moet er toch geluid uit kunnen krijgen! Maar wie? Hendrik volgt zijn gevoel en besluit op zoek te gaan naar de juiste persoon. Zal het hem lukken om deze stille trompet tot leven te krijgen? Is het een onmogelijke missie of ligt de oplossing dichterbij dan gedacht?

Creatief team: 
Productie: Posthuis Theater ism Studio EHP
Concept en regie: Evert Haagsma 
Techniek: olv Eric Noorman
Muziek: olv Frans Douwe Slot
Dans: olv Eva Nagelhout 
Film: Jacob Fokkens
Decor: Yvette van Dijk 
Kostuum en grime: Gepke Tuinstra 
Foto: Mustafa Gumussu
Acteurs: Jan Arendz e.a.

Festival Overmorgen
Theater Sneek, De Lawei, Het Posthuis Theater, De Koornbeurs Theater en Film en Stadsschouwburg De Harmonie hebben de handen inéén geslagen. We organiseren van 2 september t/m 2 oktober het nieuwe Festival Overmorgen. In vijf festivalweekenden reizen vijf nieuwe voorstellingen van achtereenvolgens Heerenveen naar Sneek, Franeker, Drachten en Leeuwarden. Ook het festivalcafé reist mee met overal een eigen invulling. Dat en nog veel meer ………..Bekijk alle info over het volledige festival op festivalovermorgen.nl

Dit is er nog meer te doen