Wanneer?

Zondag 29 maart, 13:00 - 17:00

Waar?

Pim Mulierlaan 1, 8440 DA Heerenveen Plan route

Op 12 maart heeft de organisatie van Friesians on Ice kennisgenomen van de nieuwe maatregelen rondom het Coronavirus. Op basis hiervan is het besluit genomen om Friesians on Ice op 29 maart te annuleren.
De organisatie neemt de gezondheid en veiligheid van onze bezoekers én medewerkers serieus. Wij vinden het besluit jammer, maar hebben er alle begrip voor.

Had u een kaart gekocht via VanPlan? Dan ontvangt u binnenkort meer informatie per mail.
Heeft u via de balie bij Thialf een kaart gekocht, houd dan de website van Thialf in de gaten.

Wij vragen uw begrip voor deze situatie. In 2021 zijn we voornemens het evenement opnieuw te organiseren. Hopelijk mogen wij u dan verwelkomen.

 

Op zondag 29 maart 2020 vindt voor de 2e keer Friesians on Ice, het NK Indoor Beljeien Friese ras, plaats in Thialf. Het Schaatshart van de Wereld staat deze dag volledig in het teken van de unieke en eigenzinnige Fryske cultuur. Daarnaast stap je even terug in de tijd in het aangeklede Fryske strodorp.

Naast de beleving van prachtige harddravende Friese paarden over het ijs ontdek je veel meer spektakel tijdens Friesians on Ice. Zo wordt er onder andere aan priksleeën, ringsteken en schoonrijden gedaan. In het strodorp tref je de oude Friese ambachten aan én zijn er leuke activiteiten voor jong en oud te vinden. Natuurlijk wordt de koek en zopie niet vergeten en kan je tussendoor genieten van livemuziek. 

Een evenement die je als paarden-, cultuur- en ijsliefhebber niet mag missen. Bestel snel je kaarten voor Friesians on Ice en stap in de bijzondere wereld van de Friese cultuur!

Dit is er nog meer te doen