Wanneer?

Vrijdag 2 september, 21:30 - 23:30

Waar?

Posthuis Theater
Fok 78, 8441 BR Heerenveen Plan route

In het weekend van 2, 3 en 4 september is het nieuwe Festival Overmorgen in het centrum van Heerenveen. Drie dagen muziek, dans en theater!
Kijk voor het complete programma op www.posthuistheater.nl/overmorgen

Groeven uit Heerenveen

Over het concert (gratis toegang!)

Een muzikale terugblik op de tijd rond ‘Groeven uit Heerenveen’ uit 1979, de allereerste en enige elpee-release van gezamenlijke Heerenveense muzikanten. De muziek op deze elpee is bijna iedereen vergeten, maar de platenhoes deed destijds veel stof opwaaien en werd zelfs verboden. In allerijl werden de hoezen in de platenwinkels nog gewisseld voor een noodhoes, die als titel ‘Grieven uit Het Heerenveen’ meekreeg.

Het Posthuis Theater verbindt met dit concert muzikale helden van toen met de helden van vandaag; de Heerenveense popcultuur van vroeger en nu. 

Programma:

21.30 – 21.55 uur: Haitze de Vries & HAITZE
22.00 – 22.25 uur: Daan Jonker & Forest of Youth
22.30 – 23.30 uur: Hanno de Vries & Sequoia Kings

Over Festival Overmorgen

Theater Sneek, De Lawei, Het Posthuis Theater, De Koornbeurs Theater en Film en Stadsschouwburg De Harmonie hebben de handen inéén geslagen. Ze organiseren van 2 september t/m 2 oktober het nieuwe Festival Overmorgen. In vijf festivalweekenden reizen vijf nieuwe voorstellingen van achtereenvolgens Heerenveen naar Sneek, Franeker, Drachten en Leeuwarden. Ook het festivalcafé reist mee met overal een eigen invulling. Dat en nog veel meer…

Meer informatie: www.festivalovermorgen.nl

Dit is er nog meer te doen