Wanneer?

Woensdag 24 mei, 20:15 - 00:00

Waar?

Fok 78, 8441BR Heerenveen Plan route

Over de voorstelling

“Wie ben ik? Wie zijn wij? Komt het nog goed? Of is het al goed? Het lijkt alsof we niet meer weten wie we zijn… En ik? Ook ik ben in de war en wát een timing want onze wereldleiders zijn ook in de war.” Vandaar de titel van de eersteling van Jay: ‘In de war’. 

Comedian Tisjeboy Jay heet voortaan Jay Francis

Jay Francis, beter bekend als Tisjeboy Jay, werd vooral bekend door zijn deelname als verleider aan het RTL-programma Temptation Island in 2018. Daarnaast is hij voormalig boekhouder en bodybuilder, maar tegenwoordig voornamelijk influencer. Jay neemt absoluut geen blad voor de mond en zegt altijd wat hij denkt. Zijn grappige internetfilmpjes op YouTube trekken meer dan honderdduizend kijkers. Zijn posts, sketches en filmpjes zitten vol humor, maar bevatten ook altijd een boodschap die aanzet tot nadenken. 

“De afgelopen periode heb ik gemerkt dat het alter-ego mijn echte identiteit begon over te nemen”, zegt Jay Francis. “Ik vond dat het tijd was om terug te keren naar mezelf. Het is tijd voor een volgende stap.” De 29-jarige comedian treedt vanaf nu op onder zijn echte naam, en zijn eerste theatertournee heet ‘In de war’.  Ook het Posthuis Theater is in deze eerste theatertour van Jay Francis opgenomen.

Dit is er nog meer te doen