Wanneer?

Zondag 2 augustus, 13:00 - 15:00

Waar?

Wijkcentrum De Kempenaer
Doctor Wumkeslaan 4, 8442EM Heerenveen Plan route

Vanaf zondag 2 augustus starten Stichting Regenboogbelang en COC Friesland in Heerenveen met Jong&Out. Jong&Out is er voor iedereen tot en met 18 jaar die LHBTI+ is, nog twijfelt of nog geen idee heeft!

Besloten bijeenkomsten

De meetings zijn bijeenkomsten waar je anderen op een ontspannen manier kunt leren kennen in een veilige en besloten omgeving. Meestal wordt er wat georganiseerd in een bepaald thema, maar er is vooral ruimte om gewoon gezellig met anderen te kletsen. Jong&Out is van, voor en door jongeren. Dat betekent dat de invulling grotendeels aan de jongeren zelf wordt overgelaten. Iedereen is vrij om zijn/haar eigen plan te trekken en niets is verplicht!

Er zit ook een klein team achter elke Jong en Out groep, om er voor te zorgen dat er een meeting wordt georganiseerd en dat deze ook goed verloopt. Samen met Stichting Regenboogbelangen Heerenveen gaat COC Friesland in de gemeente Heerenveen een Jong en Out groep starten, maar daar hebben we wel jouw hulp bij nodig.

Kennismakingsmiddag

Ben jij opzoek naar een leuke groep vrienden, of wil je helpen met het opzetten van Jong en Out Heerenveen, kom dan zondag 2 augustus 13:00 uur naar Wijkcentrum de Kempenaer in Heerenveen voor een eerste kennismaking.

Adres: Doctor Wumkeslaan 4, 8442 EM Heerenveen.

Vragen?

Voor vragen en/of meer informatie over Jong&Out? Stuur een mail naar info@rbh.frl of kijk op www.rbh.frl/jongenout.

Dit is er nog meer te doen