Wanneer?

Donderdag 27 augustus, 19:00 - 21:00

Waar?

Sportstad Heerenveen
Heerenveen Plan route

Meer informatie?

DELA Eredivisie Beach is back!
Van 24 t/m 30 augustus vindt de DELA Eredivisie Beach plaats bij Sportstad Heerenveen. Na twee succesvolle jaren op het Gemeenteplein staat Heerenveen wederom op de beachvolleybal kaart. De tour wordt, door de huidige maatregelen en coronapandemie, in aangepaste vorm dit jaar bij Sportstad Heerenveen georganiseerd.

Doe mee, kom kijken of volg de Eredivisie online!

Doe mee! King of the Court Heerenveen.
Beachvolleybal wordt inmiddels niet alleen in de huidige 2 tegen 2 variant gespeeld. King of the Court is een wedstrijdvorm waarbij er met maar liefst 5 teams gespeeld wordt! Het grootste verschil met het reguliere beachvolleybal is dat er gespeeld wordt met meerdere teams tegelijkertijd, een race tegen de klok én afvallers bij het verstrijken van de tijd! Op de beachvolleybalvelden bij Sportstad Heerenveen wordt op 27 augustus King of the Court georganiseerd voor iedereen uit de regio. Doe mee aan deze leuke, dynamische en uitdagende wedstrijden.

King of the Court Heerenveen start om 19.00 en duurt tot +/- 21.00u. Teams die zijn uitgeschakeld voor KotC kunnen op de vrije velden doorspelen. Kosten bedragen €10,- per team.

Schrijf je als koppel in door een mail te sturen naar ivo@sportworx.nl. Vermeld teamnaam en telefoonnummer.
King of the Court.

Van woensdag 9 t/m zaterdag 12 september vindt op het Jaarbeursplein in Utrecht King of the Court plaats. De beste beachvolleybalteams ter wereld (mannen en vrouwen) zullen wederom afreizen naar onze Domstad. Daar zullen ze, voor het eerst sinds maart dit jaar, weer hun krachten meten. Check de promotievideo op youtube.com om alvast in de stemming te komen! Kijk op kingofthecourt.com om naar de officiele website van King of the Court te gaan.

Dit is er nog meer te doen