Wanneer?

Vrijdag 13 mei, 20:00 - 22:00

Waar?

Schoterlandseweg 24, 8451 CP Oudeschoot Plan route

Op vrijdagavond 13 mei heten wij u graag opnieuw welkom. Voor die avond hebben we Han Steenbruggen gevraagd om ons iets te vertellen over de Noord-Nederlandse kunstenaars en hun werk uit de vaste collectie van Museum Belvédère. Hij noemt zijn lezing dan ook “Belvédère: de Friese blik”. Han Steenbruggen is vooral bekend als inhoudelijk directeur en conservator van dat museum. Onder zijn hoede zijn al diverse interessante tentoonstellingen georganiseerd.

Deze avond start om 8 uur, inloop is vanaf een half uur eerder en wordt omlijst door muziek. Deze vrolijk volkse klanken van een duo met trekzak, een kleine accordeon, is ook te horen tijdens de pauze. Het belooft dus een boeiende avond te worden, die zal plaats vinden in de kerkzaal van de Skoattertsjerke aan de Schoterlandseweg in Oudeschoot.

Een plaats reserveren van tevoren is niet nodig maar wel aan te raden. Dit kan door een email-bericht te sturen aan zz.zininzuid@gmail.com. De entree bedraagt 5 euro en wordt contant betaald bij binnenkomst aan de kassa.

Dit is er nog meer te doen