Wanneer?

Vrijdag 20 maart, 20:30 - 23:55

Waar?

Golflaan 1, 8445 SR Heerenveen Plan route

Reünieconcert Heerenven presenteert het Lenteconcert 2020

Op 20 maart 2020 Lenteconcert met the LSB Experience, succesband bij laatste Reünieconcert Heerenveen

In samenwerking met Fletcher Hotel Heidehof organiseert Reünieconcert Heerenveen op vrijdag 20 maart aanstaande een `Lenteconcert`. De aanvang is om 20.30 uur en de zaal bij Fletcher Hotel Heidehof gaat om 20.00 uur open.

Een van de succesvolle bands op het laatste Reünieconcert Heerenveen was the LSB Experience uit Naarden. Zij vertolkten toen het geluid van Crosby, Stills, Nash & Young. Bij dit optreden kan het publiek ze zien in een vijfkoppige samenstelling waarbij ze in hun zoektocht naar goede muziek een variëteit aan songs brengen geïnspireerd door hun grote inspiratiebron the Beatles.

Daarbij komen meerdere artiesten voorbij zoals Eric Clapton, Tears For Fears, Crowded House, James Taylor, Ten CC, Joe Cocker en anderen.

De banladen van the LSB Experience vertellen in dit theatrale programma over de achtergronden van de nummers die gespeeld worden en waar vergelijkingen worden getrokken met de meesters. Hun sound is gebaseerd op muzikale harmoniepartijen, maar ook op wat men `gitaar weaving` noemt, en waarbij ook de artistieke en technische muzikaliteit van de band gezien en gehoord kan worden. Juist deze band verdient in deze intiemere setting een podium. Een geluid wat we als organisatie meekregen op ons laatste jaarlijkse Reünieconcert.

Kijk voor meer informatie op www.reunieconcertheerenveen.nl.

Tickets via: www.vanplan.nl

Dit is er nog meer te doen