Wanneer?

Vrijdag 24 maart, 20:15 - 00:00

Waar?

Fok 78, 8441BR Heerenveen Plan route

Over de voorstelling

The Making of Soros the Musical is een inkijkje in het leven van de speculant, miljardair en filantroop George Soros, die door (extreem)rechts en (extreem)links gewantrouwd wordt. Een poging om iets te begrijpen van de wereld van het geld en het goede, het kwade of allebei tegelijk. Deze politieke activist met meer geld dan hij kan tellen wil de wereld veranderen, maar zijn goede bedoelingen worden niet door iedereen begrepen. Moet hij aan het kruis? Leer de redder van de mensheid en zijn vijanden kennen.

Lineke Rijxman, Jasper Stoop en Vincent van der Valk geven een kijkje in het leven van de speculant, miljardair en filantroop George Soros. Wij geven een inkijkje in de fascinatie van Lineke Rijxman: Interview met Lineke Rijxman.

Mugmetdegoudentand

The Making of Soros the Musical is de laatste productie van De Mug. Na 38 jaar houdt deze spraakmakende groep aan het einde van dit seizoen op te bestaan. 24 maart staat Mugmetdegoudentand helaas voor de allerlaatste keer op onze planken.

De groep maakte nieuw Nederlands repertoire dat de tijdgeest met persoonlijke stem beschrijft onder het motto: ‘Het is nu’. 

Mugmetdegoudentand heeft in de afgelopen decennia een groot aantal legendarische theaterproducties, kunstprojecten en televisieseries gemaakt zoals; Hertenkamp, TV7, Koppensnellers, Onder Controle, Lost in Hotel Paradise, Quality Time, Smoeder, Buik, Hannah en Martin, Sinaasappelstraat, Kunsthart, Meepesaant, Rijsen & Rooxman De Dikke Muiz & Sjors en Margreet heeft de groep verlaten.

Dit is er nog meer te doen