Wanneer?

Zaterdag 4 september, 12:00 - 17:00

Waar?

Posthuis THeater
Fok 78, 8441 BR Heerenveen Plan route

Opening cultureel seizoen: Fan ticht nei iepen!

Na een lange periode van niet mogen zingen, dansen, muziek en theater maken, is weer optreden iets waar veel beoefenaars naar snakken. Daarom organiseren het Posthuis Theater en Bigband Heerenveen op zaterdag vier september ‘Fan ticht nei iepen’, de opening van het culturele seizoen in Heerenveen.

(Amateur)kunst is niet iets wat je via een dvd’tje gaat bekijken, maar wil je in het echt beleven, zowel als maker als publiek. In de lange coronaperiode hebben velen niet mogen zingen, muziek maken, dansen of in het theater kunnen staan. Daardoor voor velen een periode van groot gemis. Het beleven van kunsten zorgt voor verbinding en draagt bij aan een inclusieve samenleving, binnen alle lagen van de bevolking.

Meer dan 300 deelnemers staan te trappelen om weer naar buiten te mogen treden en samen hun kunsten te vertonen. Reden genoeg om het nieuwe seizoen positief en feestelijk te beginnen. Op zaterdag vier september van 12.00 tot 17.00 uur bruist het kleurrijke centrum van Heerenveen.

Er zijn twee podia: in het parkje tegenover het Posthuis Theater en op het podium in het Posthuis Theater.
Vanwege de huidige coronamaatregelen gaat het van Rock tot Roll festival op de Nieuwstraat dit jaar helaas niet door.

Kom ook naar het centrum van Heerenveen, ontmoet de cultuurmakers en vier de opening van het culturele seizoen. De toegang is gratis. Kijk voor meer informatie en het programma op www.uitheerenveen.nl

Dit is er nog meer te doen