Wanneer?

Zondag 19 november, 14:00 - 17:00

Waar?

Posthuis Theater
Fok 78, 8441 BR Heerenveen Plan route

Zondagmiddag 19 november is de derde prefinale van het Ouderen Songfestival. De laatste van deze 32e editie. 18 prefinalisten (inclusief een trio) strijden die middag om een plek in de Grande Finale die op 10 december in Amsterdam plaatsvindt. Slechts 6 (optredens) kunnen door: 5 worden aangewezen door de vakjury, de 6e door muzikaal leider Kees van Zantwijk die die middag de wildcard uitreikt aan de prefinalist die in zijn ogen een finaleplaats verdient. Spannend tot op het laatste moment.

Alle prefinalisten worden begeleid door het Ouderen Songfestival Combo olv Kees van Zantwijk. Hij schrijft speciaal voor de gelegenheid de arrangementen van alle nummers. Eva Zwaving presenteert de middag.

Kom luisteren naar de 55+-zangtalenten. Maar liefst 4 inwoners van Friesland staan in deze prefinale; Marianne de Rijke, Trienke Hoogenberg, Marleen Addens en Kaat Vink. Friesland staat inmiddels bekend om haar talentvolle deelnemers. De kans dat een of meerdere Friezen op 10 december in de finale in Theater Amsterdam staan is niet ondenkbaar!

Dit is er nog meer te doen