Wanneer?

Zaterdag 25 november, 20:00 - 22:30

Waar?

Terptsjerke
Om'e toer 6, 8491 CV Akkrum Plan route

Popkoor Akkrum – Herfstconcert – 25 november in Terptsjerke!

In 2019 trad het Popkoor uit Akkrum en Nes voor het laatst op in de Terptsjerke. Dit was toen ter gelegenheid van het 15-jarig bestaan. Het werd tijd om op deze locatie terug te keren en deze keer met een ‘Herfstconcert’. Het Popkoor werkt continue aan nieuwe nummers en wil het nieuwste repertoire graag aan het publiek laten horen, uiteraard samen met de nummers die prijswinnend waren op het concours in april. Op dit jaarlijkse concours greep het koor o.l.v. dirigent Hans Bergman de 1e prijs bij een gecombineerde beoordeling door vak- en publieksjury.  Dit belooft een boeiende, warme combinatie te worden, die past bij dit jaargetijde.

De meeste nummers worden begeleid door de vaste Popkoorband die, samen met Hans Bergman op toetsen, voor een aantal swingende songs zullen zorgen. Het concert wordt daarnaast gegeven met medewerking van coverband Dimension, waar twee koorleden deel van uitmaken. Naast een aantal eigen nummers zal het optreden worden afgesloten met songs waarin Popkoor Akkrum en Dimension samen jullie uitnodigen om lekker mee te zingen (en te swingen)!

Kortom, alle elementen zijn aanwezig om er een spetterend concert van te maken, waarbij de akoestiek van de Terptsjerke zal bijdragen aan een fantastische sfeer. Popkoor Akkrum heet jullie van harte welkom op dit herfstconcert.

Er is trouwens plaats voor een aantal nieuwe koorleden, dus als zingen van mooie nummers met een gezellige groep je aanspreekt? Kom dan 25 november naar de Terptsjerke en word enthousiast!

De zaal is geopend vanaf 19:30 uur en het concert begint om 20 uur.

Voorverkoop: Kaarten zijn verkrijgbaar à € 7,50 contant bij Bakkerij Marten Boonstra en Cocoon Concept Store in Akkrum of via een mail naar info@popkoorakkrum.nl. Verkoop aan de zaal (contant) à € 8,50. Een kop koffie of thee in de pauze is bij de prijs inbegrepen.

Info: www.popkoorakkrum.nl

Info: www.dimension-band.com

Dit is er nog meer te doen