Wanneer?

Dinsdag 4 augustus, 20:00 - 22:00

Waar?

De Bios Heerenveen
Burgemeester Kuperusplein 52, 8442CM Heerenveen Plan route

Op de eerste dinsdag van de maand zijn er Rainbow Specials in De Bios Heerenveen. Stichting Regenboogbelang Heerenveen selecteert voor deze avonden films uit het brede aanbod van de LHBTI+cinema. De entree is 6,00 euro. I.v.m. de Covid-19 maatregelen is vooraf reserveren via de website van De Bios noodzakelijk (Vanwege de RIVM regels is geen pauze en na de film is geen nazit mogelijk). Kijk op www.rbh.frl/rainbowspecials voor de actuele agenda.

Rainbow Specials is een initiatief van Stichting Regenboogbelang Heerenveen in samenwerking met De Bios Heerenveen.

————————————————–

Dinsdag 4 augustus – 20.00 uur
Film: Departure  – Drama, Familiefilm
109 minuten | 12+ | Regie: Andrew Steggall | Engels/Frans | Nederlands ondertiteld

Synopsis: Departure is een intiem verhaal over het einde van een zomer, het einde van een kindertijd en het einde van een ooit liefdevol gezin.

De vijftienjarige Elliot spendeert een week met zijn moeder in Zuid-Frankrijk om hun zomervilla uit te ruimen met het doel deze te verkopen. Hij worstelt met ontluikende seksuele gevoelens, zij met haar scheiding. Beiden kampen met ingehouden emoties waardoor er tussen de twee altijd een stille maar beladen sfeer hangt. Wanneer de mooie en mysterieuze Clément in hun levens verschijnt, worden moeder en zoon gedwongen hun verlangens en emoties onder ogen te zien.

Dit is er nog meer te doen