Wanneer?

Woensdag 4 maart, 19:00 - 22:00

Waar?

Burgemeester Kuperusplein 52, 8442CM Heerenveen Plan route

Op de eerste woensdag van de maand zijn er Rainbow Specials in De Bios Heerenveen. Stichting Regenboogbelang Heerenveen selecteert voor deze avonden films uit het brede aanbod van de LHBTI+cinema. Voor maar 6,00 euro per persoon inclusief koffie/thee en gezellige nazit. Kijk op www.rbh.frl/rainbowspecials voor de actuele agenda.

Programma 2020:
10 januari: Blue is the warmest color
5 februari: Temblores
4 maart: Plaire, aimer et courir vite
1 april: Girl
6 mei: My big gay italian wedding
3 juni: Portrait de la jeune fille en feu

Rainbow Specials is een initiatief van Stichting Regenboogbelang Heerenveen in samenwerking met De Bios Heerenveen.

————————————————–

Woensdag 4 maart – 19.00 uur
Film: Plaire, aimer et courir vite – Drama
132 minuten | 12+ | Regie: Christophe Honoré | Frans | Nederlands ondertiteld

Hoe veel moed is er nodig om lief te hebben? PLAIRE, AIMER ET COURIR VITE vertelt over twee mannen die worstelen met hun onverenigbare ideeën over de liefde.

Synopsis:
Het is 1993. Jacques (Pierre Deladonchamps uit L’INCONNU DU LAC en LE FILS DE JEAN) is een enigszins bekende schrijver, die met zijn zoontje in een Parijs appartement woont, maar niet goed weet hoe het leven verder moet. Hij ontmoet Arthur (Vincent LaCosta), beginnend filmmaker van begin twintig, die graag het gezapige bestaan in Bretagne wil ontvluchten.

Kunnen liefde en passie afstand en leeftijd overbruggen? Als Arthur eindelijk in Parijs is, verliest hij zich in het heden. Maar Jacques durft daar niet aan toe te geven en ziet een liefde die geen toekomst heeft.

Dit is er nog meer te doen