Wanneer?

Vrijdag 31 mei, 19:30 - 22:00

Waar?

Trinitas Zalencentrum
Coehoorn van Scheltingaweg 1, 8442 EZ Heerenveen Plan route

Binnenkort verandert alles. In 2027 maken we een grote shift en die voelen we al een tijdje aankomen. Volgens het Human Design systeem start dan het tijdperk van de Phoenix en dat brengt een totaal nieuwe energie. Eén van de veranderingen is de komst van Rave Children, kortweg Raves. Deze kinderen hebben een ander, hoger bewustzijn dat een grote invloed zal hebben op het leven zoals wij het kennen.

In deze unieke lezing gaat Human Design expert Sarah Leers in op de ontwikkelingen van het nieuwe tijdperk en de komst van de Raves. Wat kunnen we verwachten? Wat brengt dit nieuwe tijdperk aan kansen en lessen? Hoe bereiden we ons voor?

Verwacht fascinerende informatie, praktische adviezen en een heldere, hoopvolle uitleg van wat er komen gaat. Ben jij er bij deze avond? 

Na de lezing is er gelegenheid om de boeken Human Design, de blauwdruk van je leven en Human Design, de blauwdruk van je gezondheid aan te schaffen en door Sarah te laten signeren.

Kijk voor meer informatie op www.sarahleershumandesign.nl. Je kunt hier ook je persoonlijke Human Design chart opvragen. Ook op Instagram deelt Sarah verdiepende informatie over Human Design en de betekenis van jouw blauwdruk.

Ticket info:

  • Sarah Leers Human Design
  • Vrijdag 31 mei 2024
  • Trinitas Zalencentrum, Coehoorn van Scheltingaweg 1, 8442 EZ Heerenveen
  • Aanvang 19.30 uur, Zaal open 19.00 uur, Eind rond 22.00 uur

Tickets zijn te bestellen via www.apollanjacrystals.nl

Dit is er nog meer te doen