Wanneer?

Zaterdag 27 november, 12:00 Zondag 28 november, 17:00

Waar?

Posthuis THeater
Fok 78, 8441 BR Heerenveen Plan route

Dit jaar gaan de deuren van het Sinterklaas Hotel in het Posthuis Theater weer open. Op zaterdag 27 en zondag 28 november zijn kinderen welkom om het Sinterklaasfeest te vieren!  

Sinterklaas Hotel
Als Sinterklaas in Heerenveen is, dan slaapt hij in het Sinterklaas Hotel. Er staat zoals ieder jaar een lekker bedje voor hem klaar. Het hotel is dit jaar een doorstroom-evenement en daardoor mogen kinderen weer op bezoek bij Sint en Piet. Er is een pietendisco, kun je pepernoten bakken en kleurplaten inkleuren. En natuurlijk is ook Ozosnel, het paard van Sinterklaas, aanwezig.  

Pepernotenpuzzel
Afgelopen week zijn er al veel speurneuzen gesignaleerd in het centrum van Heerenveen. Voor de pepernotenpuzzel zijn in tien etalages cijfers met pepernoten verstopt. Wie de puzzel heeft opgelost kan deze inleveren bij het Sinterklaas Hotel. Onder de juiste antwoorden worden mooie prijzen verloot. Inleveren kan tot en met 28 november. De winnaars worden 1 december bekend gemaakt.  

De deuren van het Sinterklaas Hotel zijn op 27 en 28 november geopend van 12.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis. De actuele coronamaatregelen zijn van toepassing, zie www.rijksoverheid.nl.

Dit is er nog meer te doen