Wanneer?

Woensdag 22 juli, 15:00 - 15:45

Waar?

Skeelerpiste Sportstad
Abe Lenstra Boulevard 23Q, 8448 JA Heerenveen Plan route

Wil je eens ervaren wat een skeelertraining inhoudt? Of wil je wat skeeleradviezen van 1 van onze trainers? Dan is onze gratis skeelerclinic precies wat je nodig hebt. Op een leuke, gezellige manier maak je kennis met de basisvaardigheden van skeeleren. 

Op welke dag en tijd is de clinic? Woensdag 22 juli – 15:00 – 15:45 uur

Voor wie? Voor jeugd t/m 18 jaar.

Waar? Skeelerpiste Heerenveen (bij Sportstad Heerenveen)

Wat is er nodig om de clinic te kunnen volgen? Skates (skeelers), helm (verplicht), pols-, knie- en elleboogbescherming.

Als je dit zelf hebt, dan graag aandoen naar de clinic. Heb je dit niet, geen probleem. Je kan de materialen bij ons voor de clinic gratis lenen. Dit wel van te voren even doorgeven op het opgave formulier.

Trek kleding aan waarin je vrij kunt bewegen (dus geen strakke spijkerbroek) en neem een bidon gevuld met water mee.

Hoe gaat het op de dag van de clinic? Heb jezelf skeelers en bescherming, kom dan met de skeelers + bescherming aan naar de clinic.

Leen je skeelers: kom op tijd (14:45 uur): je hebt ca. 15 minuten nodig voor het aantrekken van de skates en bescherming.

Hoe geef ik mij op voor een clinic? Door hieronder te klikken op de link, geef je je op voor de clinic. https://forms.gle/GByRL21chezDdLsT8 We verwelkomen je graag op 22 juli, tot dan!

Dit is er nog meer te doen