‘Speakers Corner’ is een idee van Lions Heerenveen e.o. om topsporters, trainers & coaches in Heerenveen, de sportstad van het Noorden, een podium te geven om geïnteresseerden te laten genieten van mooie, leerzame en inspirerende verhalen.

Dinsdag 30 november 2021 is ‘speakers cormer’ voor de eerste keer in het Posthuis Theater in Heerenveen. Een kaartje bestel je via posthuistheater.nl en kost € 17,50 (inclusief twee consumpties) en de voorstelling start om 20.00 uur. Het Posthuis Theater is die avond open vanaf 19.30 uur.

De opbrengst van ‘speakers corner’ wordt door Lions Heerenveen e.o. in samenwerking met Ziekenhuis Tjongerschans ingezet om kinderen naast zorg, de tijd die ze in het ziekenhuis zijn zo prettig mogelijk te laten verlopen.

Erwin Zeinstra en Sytze & Harmen Brouwer vertellen…

Erwin Zeinstra uit Dronrijp, was de afgelopen jaren één van de vaste assistent-scheidsrechters van ‘Team Kuipers’. Hij vertelt deze avond vol passie over zijn indrukwekkende internationale carrière aan de zijde van scheidsrechter Björn Kuipers (die inmiddels gestopt is als scheidsrechter in de zomer van 2021) en zijn rol als assistent-scheidsrechter. Ongetwijfeld gaat hij in op de invloed van de VAR en de diverse nieuwe spelregels.

Harmen en Sytze Brouwer uit Heerenveen vertellen als zeilbroers met de nodige humor over hun belevenissen op de Friese wateren. Op jonge leeftijd raakt deze tweeling betrokken bij het skûtsjesilen. Sytze Brouwer zijn droom komt uit als hij in 2017 schipper wordt op de Gerben van Manen. Zijn broer Harmen is schipper op De twee gebroeders van Langweer.

Stel je vragen
Altijd al willen weten hoe Erwin Zeinstra het EK in 2021 heeft beleefd? Of hoe het is om samen met Lionel Messi op het veld te staan? Maakt Harmen of Sytze de meeste kans op het SKS-kampioenschap in 2022? Of hoe maak je een skûtsje nou sneller? Bestel dan nu je kaarten via het Posthuis Theater, kom luisteren en genieten en stel tijdens deze ‘speakers corner’ gerust je prangende vraag!

Dit is er nog meer te doen