Wanneer?

Vrijdag 15 september, 14:00 Zondag 17 september, 19:00

Waar?

De Koppenjan (Jubbega)
Schoterlandseweg 20, 8411ZD Jubbega Plan route

Ben jij op zoek naar een onvergetelijke avond vol muziek, gezelligheid en feest? Dan mag je Tentfeest De Koppenjan op zaterdagavond 16 september 2023 niet missen. Met Django Wagner, Coverband Straatwaarde en Johan Terpstra op het podium wordt dit een avond om nooit te vergeten.

Vanaf 20:30 uur gaat het tentfeest van start en zal het dak eraf gaan met de beste muziek van de drie artiesten op het podium. Het belooft een groot feest te worden met volop gezelligheid en dans. Dit is het perfecte feest om met vrienden, familie of collega’s naar toe te gaan.

Het adres van Tentfeest De Koppenjan is Schoterlandseweg 20 in Jubbega. Voor meer informatie over het evenement kun je de flyer checken. 

Tentfeest De Koppenjan is een echt tentfeest waarbij je kunt genieten van de beste muziek, lekker eten en drinken en volop gezelligheid met anderen. Je kunt dansen op de muziek, lekker kletsen met vrienden en genieten van de heerlijke sfeer van het feest.

Zet deze datum alvast in je agenda en zorg dat je erbij bent op zaterdagavond 16 september 2023. Tentfeest De Koppenjan is een evenement dat je niet wilt missen. Dus bestel snel je kaarten en maak je klaar voor een avond vol plezier en gezelligheid!

Dit is er nog meer te doen