Wanneer?

Zaterdag 18 april, 19:30 - 00:30

Waar?

Pim Mulierlaan 1, 8440 DA Heerenveen Plan route

Thialf Live! is een complete avond top entertainment. Wat te denken van de beste Abba Tributeband van Europa, Charly Luske, Vangrail, Jan Smit, Super Classics DJ’s en het Foute Uur van Q Music. Een unieke line-up die garant staat voor een onvergetelijke belevenis. Al deze acts trekken volle zalen, dus wees er snel bij want op = op.

JAN SMIT

Na The Beatles en Procol Harum is Jan Smit de eerste Nederlander en jongste artiest ooit die op nummer één binnenkomt in de Top 40. De Nederlandse zanger, presentator, tekstschrijver, acteur en ondernemer komt naar Thialf Live! Jan is onderdeel van de  succesformaties De Toppers en KLUBBB3. Tijdens Thialf Live! zingt Jan Smit zijn eigen repertoire.

ABBA TRIBUTE BAND

Terug in de tijd met ABBA Tribute met Dancing Queen, Mamma Mia en Waterloo etc. De muziek van Abba is tijdloos en geliefd bij een wereldwijd publiek. Natuurlijk met kleding uit de jaren 70 en zelfs originele zoals ABBA deze destijds droeg. Het bijzondere van deze ABBA tribute is dat alles live wordt gespeeld en gezongen. De band heeft optredens door heel Europa en wordt verkozen tot ‘De beste ABBA Tributeband van Europa’!

CHARLY LUSKE

Vanuit zijn tour “Charly Luske presents: The Story of GEORGE MICHAEL” waarin Charly Luske met zijn band een ode brengt aan zijn idool George Michael door de grootste hits te zingen en het verhaal te vertellen. Tijdens Thialf Live! zal Charly Luske, zanger, acteur en presentator, een complete George Michael-set zingen. Een unieke ervaring die je niet wilt missen. 

VANGRAIL

Met meer dan 1200 shows op hun naam, hoort de Friese band Vangrail inmiddels bij de top van Nederland. Ze kregen de award voor populairste band in handen en bewijzen dat door iedere keer een unieke show neer te zetten. Zo ook het succes van vorig jaar waar ze het dak van Thialf eraf speelden met nummers van Queen. Wij voegen ze daarom wederom graag toe aan deze line-up. De beste liedjes uit de Top 2000 zullen deze avond door de band – en de sympathieke frontman Raynaud Ritsma – ten gehore worden gebracht.

SUPER CLASSICS

Na het succes van vorig jaar zorgt de Super Classics weer voor een spetterend feest, waar je heen gaat voor de gezelligheid. Even terug in de tijd met de beste muziek en de daarbij behorende originele videoclips op een groot scherm. Je stapt binnen in een tijdmachine met sfeervolle retro decoratie en spinnende discobollen. Achter de draaitafels staan de beste dj’s die precies weten hoe ze jou een geweldige avond laten beleven. Je hoort en ziet alle genres voorbij komen, voor ieder wat wils. Al die tijdloze dansvloerknallers waarop je niet stil kunt blijven staan.

HET FOUTE UUR VAN Q MUSIC

Dansen, feesten en (her)beleven van de allergrootste Foute hits. Het Foute Uur, brengt jou de meest Foute muzieknummers van de afgelopen jaren! Jij hebt de kans hebt om ongegeneerd  mee te zingen met deze meest Foute hits waardoor het extra feest is in tijdens dit Q Music uur.

Dit is er nog meer te doen