Wanneer?

Donderdag 5 oktober, 12:30 - 17:00

Waar?

Abe Lenstra Stadion
Heerenveen Plan route

Op donderdag 5 oktober 2023 vindt het event plaats dat topsport en het bedrijfsleven in Noord-Nederland samenbrengt: Topsport NOORD Connect.

Op donderdag 5 oktober 2023 van 12.30 tot 17.00 uur ben je van harte welkom in het Abe Lenstra stadion in Heerenveen.

Topsport NOORD Connect heeft als doel om samen met jou de regio Noord-Nederland op de kaart te zetten en duurzame connecties te leggen tussen het bedrijfsleven en topsport.

Ontdek (top)sport Noord
Het programma staat bol van inspirerende sessies, waarbij experts en sprekers ingaan op actuele thema’s binnen de topsport en het bedrijfsleven. Je kunt uitkijken naar onderwerpen als optimale gezondheid en prestaties, voeding als sleutel tot topprestaties, mentale kracht en topsportmentaliteit, kracht- en conditioneringstraining, en nog veel meer!

Jouw bijdrage gevraagd!

We zijn ook op zoek naar jouw bijdrage aan Topsport NOORD Connect. Heb jij een interessante workshop, stand of activiteit die past op Topsport NOORD Connect? We willen graag laten zien waar de regio voor staat en welke initiatieven jij hebt op het gebied van duurzaamheid, sport en vitaliteit. Neem contact op en stuur jouw initiatief of idee in via topsportnoord@congresbureau.nl.

Meld je nu aan
Topsport NOORD Connect belooft een waardevolle en energieke ervaring te worden, waarin het bedrijfsleven en topsport van Noord-Nederland samenkomen. 

Dit is er nog meer te doen