Wanneer?

Woensdag 28 februari, 20:45 - 00:00

Waar?

Abe Lenstra Boulevard 19, 8448 JA Heerenveen Plan route

Ontknoping UEFA Women’s Nations League
De ontknoping van de UEFA Women’s Nations League is in aantocht. Het Nederlands elftal speelt op vrijdag 23 februari de halve finale tegen Spanje in een uitduel. Zowel bij winst als verlies spelen de OranjeLeeuwinnen op woensdag 28 februari de finale óf de wedstrijd voor de 3e plek in het Abe Lenstra Stadion. Mogelijk valt in deze wedstrijd de beslissing om een Olympisch ticket. Kortom: er staat heel wat op het spel

Wie wordt de tegenstander van Oranje?
De ploeg treft Duitsland of Frankrijk als tegenstander en er staat veel op het spel. Bij een zege in de halve finale op de Spanjaarden is het Olympisch ticket binnen en maakt Nederland kans op de winst van de UEFA Women’s Nations League. Als het team de halve finale verliest en Duitsland is de tegenstander, dan strijdt het team voor de laatste kans op een Olympisch ticket. Het belooft in alle scenario’s een spannende wedstrijd te worden, waar je de beste voetballers live in actie ziet.

Oranje Fanzone
Voorafgaand aan de wedstrijd is er een Oranje Fanzone, met gratis activiteiten voor jong en oud, een hapje & drankje en een hoop gezelligheid, dé perfecte plek om in de stemming te komen voor de wedstrijd! Kaarten voor deze wedstrijd zijn verkrijgbaar vanaf €15,- in de KNVB ticketshop. 

Dit is er nog meer te doen