Wanneer?

Dinsdag 28 januari, 19:30 - 21:30

Waar?

Minckelersstraat 11, 8442 CE Heerenveen Plan route

In de lezing die Rob Hendriks op dinsdagavond 28 januari 2020 gaat houden zult u niet alleen unieke foto’s te zien krijgen van de beginjaren van de Le Roy tuin zoals die eind jaren zestig van de vorige eeuw is ontstaan, en van de ecokathedraal in Mildam, maar ook van ecokathedrale projecten zoals hij die elders in binnen- en buitenland heeft begeleid. Rob Hendriks heeft Le Roy heel goed gekend, en heeft zich eerder verdiept in de manier waarop het project aan de Europalaan en Pres. Kennedylaan is ontstaan. Hij heeft zich verdiept in alle gemeentelijke stukken die hier over beschikbaar zijn en zo een mooie publicatie kunnen schrijven over de ontstaansgeschiedenis. Ook in zijn huidige werk als architect is het gedachtegoed van Le Roy nog steeds duidelijk aanwezig.

Meer informatie over Rob Hendriks vindt u op www.addaruimtelijkdenken.nl , informatie over ecokathedralen vindt u op www.stichtingtijd.nl

De lezing wordt gehouden in het Kunstcafé van Museum Heerenveen. De zaal is open vanaf 19:00 uur.

De entree voor onze donateurs bedraagt € 3, -. Anderen betalen € 5, – De entreeprijs is inclusief een kopje koffie of thee in de pauze.

Aanmelden bij is niet nodig

Dit is er nog meer te doen