Wanneer?

Zaterdag 8 oktober, 18:00 - 00:00

Waar?

Galerie Autrevue / Art-Decor
Woudsterweg 4, 8448HA Heerenveen Plan route

Weet je het nog? Velen van jullie bewaren goede herinneringen aan onze Art Diners zinnenprikkelende multimedia-events op een toplocatie. In het Michelinster restaurant Elevé in Leeuwarden bijv. opende Rintje Ritsma de expositie, geassisteerd door gastheer Thom van der Heide. Een keur aan schilderijen van Gabriëlle Westra en Randolph Algera werd getoond, versterkt met video- en lichteffecten en live muziek. Het was een groot succes!

Nu het eindelijk weer kan, willen we jullie volop laten genieten. Dit keer met een  Wild Art Diner in restaurant De Oranjetuin Tjaarda Oranjewoud, waar dezelfde gastheer Thom van der Heide u graag ontvangt. Vorig jaar was corona de spelbreker, nu is het wat eerder in het seizoen gepland op 8 oktober 2022. We hopen, dat jullie weer komen. Voor degene die nog nooit geweest is, is er hopelijk nu wel de kans, want vol is vol.

In stijl ontvangen
U wordt in stijl ontvangen met  klanken van jachthoorns, met amuses en bubbels.

Gastheer
Thom van der Heide zorgt ervoor, dat het u culinair aan niets ontbreekt.

5-gangen Wildmenu
U geniet aansluitend van een exquise 5-gangen wildmenu incl. wijn- en waterarrangement. Tijdens het diner worden er ook verhalen voorgeschoteld over de jacht en over de jagers en prooien van het dierenrijk.

Verhalen en muziek
U hoort verhalen over enkele bijzondere jachtvoorwerpen. De jachthoorns laten meer van zich horen.
Kunstenaars Randolph Algera & Gabriëlle Westra tonen bijzondere schilderijen van jachttaferelen. Om te ervaren wat de jacht zoal inhoudt, zijn de hosts een keer mee geweest. Ze vertellen over het ontstaan van de kunstwerken, speciaal gemaakt voor dit event.

Veiling
De kunst en de jachtvoorwerpen worden speciaal voor dit event geveild door een veilingmeester. Van de opbrengst gaat een deel naar een goed doel: een Friese weidevogelparel van het ANF, het Agrarische Natuurfonds Friesland. De jacht kan immers niet zonder de liefde voor de natuur.

Afterparty
Na het diner zorgt een DJ voor de afterparty tot 00:00 uur

Waar? Restaurant De Oranjetuin, Kon. Julianaweg 98, 8453 WH Oranjewoud

Dit is er nog meer te doen