Wanneer?

Vrijdag 19 november, 18:00 - 00:00

Waar?

Galerie Autrevue / Art-Decor
Woudsterweg 4, 8448HA Heerenveen Plan route

UITGESTELD DOOR LOCKDOWN.

Weet je het nog? Onze zinnenprikkelende Art Diners, multimedia-events op een toplocatie? Een selectie van de schilderijen van Gabriëlle Westra en Randolph Algera, versterkt met video- en lichteffecten en livemuziek.
Nu het eindelijk weer kan, willen we je volop laten genieten met het WILD ART DINER!
Die volledig verzorgde avond vol KUNST, CULTUUR, MUZIEK, VERHALEN, een VEILING en een TOPDINER wil je niet missen.
Je komt helemaal tot rust in deze jachtige wereld.
UITGESTELD TOT 2022  in Restaurant De Oranjetuin, Tjaarda Oranjewoud.
Een bijzondere beleving! Je krijgt ontzettend veel waar voor je geld en steunt ook nog een goed doel.
Dit keer dus in RESTAURANT DE ORANJETUIN in TJAARDA ORANJEWOUD, waar gastheer Thom van der Heide zorgt, dat het je culinair aan niets ontbreekt.
Je wordt om 18.00 uur ontvangen met de klanken van een 18 man sterk JAGERSKOOR in een natuurlijk groene omgeving. Het Wild Art Diner is ten bate van het Agrarisch Natuurfonds Fryslân. Het ANF zet zich onder voorzitterschap van Rendert Algra in voor het behoud van de Friese natuur en tradities. De jacht kan namelijk niet zonder de liefde voor de natuur.

Je smaakpapillen genieten van een 4-gangen WILD MENU incl. water- en wijnarrangement. Tijdens dit topdiner krijg je ook VERHALEN voorgeschoteld over de jacht en jagers en prooien in de natuur. Er worden jagersattributen uit Noorwegen ter VEILING aangeboden. Er zijn veel kavels met kunst (schilderijen en beelden) gerelateerd aan de jacht. Een veilingmeester zorgt voor de juiste ambiance.
Kom je ook? Het is zo fijn, weer eens relaxed bij elkaar te zijn!

Dit is er nog meer te doen