Een unieke locatie is omgetoverd naar een comfortabel chique Boutique Hotel en Grand Café, toegankelijk voor iedereen. Waar vroeger de belastingaanslagen en nog eerder gerechtelijke uitspraken werden gedaan, worden nu flessen opengemaakt en hoogwaardige kookkunsten gepresenteerd. Een plafondschildering in de plafondzaal dateert nog uit de 17e eeuw en is geschilderd door een leerling van Rembrandt. Hier zijn er maar 2 van in heel Nederland. Deze van oorsprong 16e-eeuwse state, is ook wel bekend als de Oenemstate.

U kunt verblijven in één van de 15 kamers waarbij u kunt kiezen uit vier verschillende  kamertypes met als kroonjuweel onze Royal Suite. Iedere kamer is van alle gemakken voorzien en heeft zijn eigen unieke design. De ligging in het centrum van Heerenveen is de ideale uitval locatie  voor een bezoek aan de mooie omgeving. U kunt kunt voor uw verblijf ook kiezen uit één van onze arrangementen.

Wij bieden de mogelijkheid om overnachten te combineren met een meeting in één van onze zalen. 

Kortom genieten van alle vlakken van entourage, gastvrijheid, smaak en overnachten. Centraal gelegen in Friesland is dit een geweldige plek om af te spreken.