Outdoor Escape Room Game Narcos Leeuwarden
Narcos is een spannend Outdoor Escape Game avontuur.  Wij hebben een perfecte balans gevonden tussen treasure hunting, geo-caching en escape rooms in de buitenlucht. Samen met je familie, vrienden of collega’s speel je (optioneel) in kleine teams tegen elkaar. Spelen in 1 team kan natuurlijk ook.  Tijdens het boeken geef je jullie gewenste startlocatie in Leeuwarden op en wij genereren een speciaal speelveld rondom deze startlocatie. Doordat dit spel zonder begeleiding kan worden gespeeld, bespaar je enorm op de kosten en ben je flexibel wat betreft locatie en starttijd van het spel.

Het verhaal
Tijdens Narcos infiltreer je in een criminale drugsbende om deze van binnenuit op te rollen. In deze outdoor escape game duik je in een spannend avontuur. Samen met je team ga je undercover in een wereld vol criminelen. Door puzzels op te lossen kom je steeds dichter bij de leiders van het kartel. Werk samen en zorg dat je voor de laatste seconden wegtikken de bende hebt opgerold.

Spelen in teams
Narcos wordt gespeeld op je eigen mobiele telefoon of tablet. Nadat je onze app hebt gedownload, creëert deze een dynamisch speelveld rondom, zodat je op elke gewenste locatie het spel kunt spelen. Voor de optimale ervaring zoek je een locatie met veel straatjes en steegjes. Een stadscentrum is perfect om de omgeving te verkennen op een unieke manier. 

Ondersteunde apparaten
Iedereen met een Apple of Android toestel kan het spel spelen. Zowel mobiele telefoons als tablets worden ondersteund. Deze toestellen dienen minimaal een databundel van minimaal 50MB te hebben. 

Prijzen
Narcos is te spelen vanaf 4 personen De basisprijs van het spel ligt op 14,95 euro per speler. Teams bestaan uit ongeveer 3 of 4 personen, maar meer is natuurlijk ook mogelijk. We hanteren staffelkortingen bij grote groepen. Neem contact met ons op voor een heldere prijsopgave.
 
Aantal teams
Het spel is te spelen door enorm grote groepen (meer dan 100 personen) die verdeeld in teams van ongeveer 4 personen tegen elkaar kunnen spelen. Het team met de meeste punten is de uiteindelijke winnaaar!