Sinds 1871 bestaat dit prachtige pand en diende destijds als het eerste postkantoor van Heerenveen. Na een lange geschiedenis van veranderingen heeft dit pand uiteindelijk een plekje gevonden als restaurant.

Bij Grand-Bistro Hét Postkantoor zijn allerlei wereldse gerechten verzameld en zijn hier heerlijk voor jou bereid. Je geniet grenzeloos van diverse gerechten voor een vast bedrag van € 32,50. In onze keuken maken we gebruik van verse ingrediënten en klassieke recepten. Deze worden samengevoegd tot verrassende combinaties uit verschillende windstreken. Dagelijks worden deze verse gerechten bereid en heb je de gelegenheid om dit te proeven tijdens een gezellige avond in ons restaurant. Naast het serveren van culinaire heerlijkheden, adviseert onze bediening graag de mooiste wijnen en de lekkerste bieren. Een prachtige selectie wijnen variëren uit Spanje tot Nieuw Zeeland.

Heb je een allergie of dieetwensen? Dan kun je dit zeker aangeven bij je reservering of voorafgaand aan het diner en zal er uiteraard rekening met je worden gehouden. Speciaal voor jou presenteren wij je graag de lekkerste gerechten. Ontdek en Geniet zonder Limiet.