Klim in de truck, grijp het stuur en waan je op de weg… Bij Truck Hotel stap je in de wereld van een trucker en slaap je in een stoere DAF 105 XF SuperSpaceCab! Ervaar het leven van de vrachtwagenchauffeur in combinatie met een luxe hotelgevoel.

De vrachtwagen is geschikt voor 2 personen en je slaapt net als een echte vrachtwagenchauffeur in de cabine van de vrachtwagen. Naast de luxe voorzieningen zoals een smart-tv, verwarming, koelkast en magnetron, zitten bij de Luxury Trucker Experience ook handdoeken en hotelcosmetica inbegrepen. Voor het toilet en de douche ga je naar het sanitairgebouw. Deze staat dichtbij de vrachtwagen. Bij mooi weer klap je de strandstoelen uit en geniet je voor de vrachtwagen van het rustgevende uitzicht over het Friese landschap. Bij aankomst ontvang je direct een leuk aandenken: de enige echte Truck Hotel Truckerscap!

De vrachtwagen staat geparkeerd op de camping bij de jachthaven van watersportdorp Akkrum. Een bruisende plek aan een doorgaande vaarweg met een vrolijke vakantiesfeer. Door de centrale ligging – tussen Heerenveen en Leeuwarden – kun je gemakkelijk alle kanten op. Ook op loopafstand is er genoeg te doen! Huur bijvoorbeeld een kano of boot en ontdek de bijzondere rijksmonumenten vanaf het water, geniet van een drankje op een terrasje, laat je verrassen door een van de leuke winkels en bezoek de thuisbasis van de vrachtwagen waarin je verblijft.