Uitgerust voor Zaken is een bijzonder logeerconcept gevestigd in een gerenoveerde boerderij in het Friese Heerenveen. Zowel zakelijke- als vakantiegasten zijn hier welkom. Alle voorzieningen om rustig te kunnen werken zijn aanwezig, daarnaast is er veel ruimte voor ontspanning. Je wordt hier niet alleen geïnspireerd, je gaat ook écht uitgerust naar huis.

Hip & trendy overnachten
De Friese boerderij is onder architectuur verbouwd tot een B&B met zes luxe en ruime gastenkamers. De inrichting is hip en trendy. Er is veel gebruik gemaakt van natuurlijke kleuren en materialen wat zorgt voor een rustige sfeer. De kamers zijn uitgerust met comfortabele anti-allergie boxsprings, een badkamer met stortdouche of ligbad, minibar en voor wie wil een fijne werkplek. Overal is over nagedacht; zelfs de post-its liggen al voor je klaar. Het enige wat jij nog hoeft te doen is het dagelijkse leven achter je laten en focussen op je doel. Of je nu komt om te ontspannen, werken of brainstormen… Alle faciliteiten liggen binnen handbereik.

Ontspannen
Wil je even je hoofd leegmaken? Geniet van het mooie uitzicht op het open vaarwater, nuttig een drankje op een van de vele terrassen of in de relaxruimte, pluk van de fruitbomen of maak een mooie wandeling in het naastgelegen park. In de gezamenlijke eetkamer met kookeiland ben je ’s morgens welkom voor een smakelijk ontbijt, op jouw tijd. Verder kun je hier zelf je lunch of diner bereiden. Ideaal voor als je liever even niet de deur uitgaat. Ook is het mogelijk om de gehele B&B te huren voor familie/vrienden weekenden.  

” Bij Uitgerust voor Zaken ervaar je de ruimte van een luxe suite, het comfort van een hotel en het warme welkom van een bed & breakfast.”