1 / 3
2 / 3
3 / 3

Download de Walk of Fean app

Je kunt kiezen tussen twee soorten routes: de centrumroute en de sportroute. De centrumroute heeft één startpunt bij Museum Heerenveen en de sportroute heeft twee startpunten bij Thialf en het Friesland College. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om beide routes in één keer te wandelen.

In totaal bestaat de ‘Walk of Fean’ uit achttien bankjes. Bij zestien bankjes vertelt een sporticoon een kort verhaaltje. De ‘Walk of Fean’ wordt dus eerst gestart met zestien sporthelden. Maar, zoals het bij een échte Sportstad ook hoort, ontstaan er regelmatig nieuwe sporthelden. De Walk of Fean kan continue worden uitgebreid met nieuwe sporthelden uit de regio Heerenveen. Daarnaast is het mogelijk dat er in de toekomst leuke acties worden gekoppeld aan het wandelen van de route. Let goed op, want na ieder verhaal, krijg je drie vragen en hiermee kun je proberen zoveel mogelijk gouden medailles te verzamelen. Heb je de route helemaal gelopen en wil je je vrienden of familie uitdagen om jouw score te verbeteren? Deel je score via Facebook of Twitter.

Wil jij op de hoogte blijven van alle nieuwe ontwikkelingen? Volg ons op Facebook en Twitter.

Download de App in de App Store of Google Play Store.

Beelden Walk of Fean op dit moment niet zichtbaar

Na meerdere vernielingen aan de beelden van de Walk of Fean, zijn de beelden in december 2019 (voorlopig) verwijderd. Je kunt de route nog gerust lopen: de app met achtergrondverhalen werkt gewoon en de bankjes staan er nog. Begin 2020 zal het bestuur met onder andere de betrokken sponsoren overleggen om tot een oplossing te komen.