Gratis parkeren Heerenveen

Gratis  parkeren kan bij het Abe Lenstra Stadion en de omliggende parkeerterreinen (als er geen voetbalwedstrijden zijn op dat moment). Gratis parkeren kan ook op het parkeerterrein bij de KR Poststraat. Deze parkeerlocaties liggen binnen 10 min. loopafstand van het centrum van Heerenveen.

Betaald parkeren in Heerenveen

De gemeente Heerenveen kent de volgende tijden voor betaalde parkeerterreinen:
ma t/m vr: 09:00 – 20:00
do: tot 21:00 i.v.m. koopavond
za: 09:00 – 20:00

Buiten deze tijden en op nationale (officiële) feestdagen parkeert u gratis, dit geldt ook voor de Geerts Willigengarage.

Parkeergarage Geerts Willigen

De parkeergarage is geopend van maandag t/m zondag van 05:00-22:00 uur. Uitrijden is 24 uur per dag, 7 dagen per week mogelijk. Buiten de hierboven genoemde parkeertijden sta je ook in de Geerts Willigengarage gratis geparkeerd.

Tarieven:
Per uur: € 1,70 (afgerekend in eenheden van € 0,10)
Dagtarief: € 6,00

Betaling bij vertrek, contant (munten, biljetten) of met bankpas.

Centrum, schil centrum en Molenplein

In het centrum van Heerenveen is het onbeperkt parkeren. Goede parkeerlocaties in het centrum zijn het Molenplein, Burgemeester Kuperusplein, Gashoudersplein en het Ernst van Harenplein.

Tarieven:
Per uur: € 1,70
Dagtarief: € 8

Openbaar vervoer Heerenveen

Heerenveen is uitstekend bereikbaar per trein en bus. Op het trein- en busstation is een fietsenstalling. Bij het NS Station vind je een P+R gebied. Hiervoor betaal je € 2,50 voor 4 uur parkeren, met een maximum dagtarief van € 5,00.

Parkeren in de omliggende dorpen

Het parkeren in alle andere dorpen in de gemeente Heerenveen is gratis. Wel zijn er blauwe zones, kijk op de borden voor de situatie ter plaatse.