Ontdek het aanbod van winkels in het centrum van Heerenveen

In Heerenveen centrum vind je heel veel winkels. Van landelijke ketens als H&M, Shoeby, WE en Omoda tot toffe boetiekjes. En bij de vele delicatessenzaken haal je wat lekkers voor de terugweg.

Nog geen item geselecteerd

Selecteer een item om de informatie te zien.

Kledingwinkels in Heerenveen

Voor een nieuwe outfit kom je naar Heerenveen, want het centrum telt veel kledingwinkels. Je slaagt hier altijd. Shop je graag bij lokale boetiekjes of de grotere winkelketens als H&M, C&A, WE Fashion, Shoeby of Scapino in Heerenveen? De keuze is reuze!

Winkelaanbod Heerenveen centrum

Ook voor andere dingen kun je in het centrum van Heerenveen goed slagen. Nieuwe schoenen, drogisterijproducten, elektronicazaken, boekenwinkels, je vindt alles in Heerenveen centrum!

Zaterdagmarkt

Elke zaterdag is er markt in Heerenveen. Bekijk op de kaart welke marktkramen je dan in het centrum vindt.

Horeca in Heerenveen

In het centrum van Heerenveen vind je heel veel gezellige café’s en restaurants waar je je honger en dorst kunt lessen. Kom dus gerust een lekker hapje en drankje doen bij één van de vele horecazaken.

Bereikbaarheid Heerenveen centrum

Of je nou met de bus, trein of de auto komt: het centrum van Heerenveen is super goed bereikbaar en je staat in no time in de winkelstraat. Lees meer over de bereikbaarheid van Heerenveen centrum.

Binnenkort in het centrum