Voor of na de wedstrijd de regio in? Dit is er te doen:

Side Events

Na schooltijd lekker schaatsen in Thialf!

Op donderdag 26 januari kunnen kinderen van 8-12 jaar tussen 15:00 en 16:30 proeven van allerlei schaatssporten! Het Thialf Schaats Festijn wordt een geweldige schaatsmiddag samen met de Sven Kramer Academy, Curling Club Friesland, Kunstschaatsclub Thialf én UNIS Flyers Jeugdijshockey. Meedoen is gratis, en heb je geen schaatsen dan is dat geen probleem! Ze zijn gratis te leen. Geef dit wel vooraf even door.

Meld je aan voor het Thialf Schaats Festijn

Winacties tijdens wedstrijden UNIS Flyers

Tijdens de komende thuiswedstrijden van UNIS Flyers zijn toffe oefeninterlandprijzen te winnen! En er is kans genoeg, want ze spelen van 23 december t/m 4 februari maar liefst 5 thuiswedstrijden! Kom alvast in de ijshockeysfeer en ding mee naar de leuke prijzen!

Bezoek een ijshockeywedstrijd van UNIS Flyers

Tickets voor maatschappelijke groepen

Het beschikbaar stellen van tickets aan maatschappelijke groepen was tijdens de Dutch Open Shorttrack een groot succes. We hebben ontzettend leuke reacties ontvangen. Daarom willen we dat weer doen! Wil jij met jouw klas, woongroep of sportvereniging voor € 1 per ticket op de tribune zitten bij de oefeninterland tussen de dames van Oostenrijk en Nederland? Vraag jouw tickets dan snel aan via het formulier. Dit kan tot uiterlijk vrijdag 3 februari.

Velden met * zijn verplicht.

Naam*
Postadres*
Welke wedstrijd wil je bezoeken?*

Partners van de oefeninterlands