In juni en juli kwamen maar liefst 22 bloggers en journalisten Het Andere Friesland bezoeken. Drie bloggers verbleven onder andere in onze regio. Benieuwd naar hun avonturen? Je vindt hun ervaringen hieronder! Er komen nog regelmatig posts en artikelen bij, dus houd ze in de gaten.

GlobeGirl

GlobeGirl verbleef in Akkrum. Ze bezocht daarnaast onder andere het mooie Oranjewoud en ging voor het eerst zeilen! En dat was nog best spannend, want de weersvoorspelling zat niet heel erg mee. Gelukkig vielen de buien precies op de goede momenten en heeft ze een heerlijk weekend gehad. Ze vertelt hierover op haar Instagramaccount (vergeet ook de stories niet), via Facebook en in haar blogs:

 

All Day Every Daisy

Daisy bezocht onze regio met de trein. Op de elektrische fiets bekeek ze de highlights van onze regio, bezocht ze de ecokathedraal én ging ze shoppen. Want, leuk nieuws: Daisy is zwanger! Ze maakte haar zwangerschap bekend met een pregnancy announcement-fotoshoot in Heerenveen! Het resultaat hiervan bekijk je via haar blog. Maar kijk vooral ook even mee op social media via haar posts op Instagram. Over de reis vertelt ze ook in de podcast Reisgenoten, vanaf 45:30. De podcast is hier via Spotify te beluisteren. Daarnaast schreven Daisy en Patrick blogs over:

1 / 3
2 / 3
3 / 3

Meer nieuws en tips