Haal die oranje outfit maar vast uit de kast! Vanaf vandaag kunnen verenigingen, gevestigd in de gemeente Heerenveen, zich aanmelden voor tickets voor de wedstrijden van het Nederlands dames team onder 18. Op 15 januari is het dan zover. De officiële start van het WK IJshockey vrouwen onder 18. Zes landen nemen het tegen elkaar op in Thialf. Met als kers op de taart een exclusieve uitnodiging: voor iedere vereniging in de gemeente Heerenveen liggen kaarten klaar voor een wedstrijdbezoek.

Alle verenigingen zijn uitgenodigd om samen met hun team te komen kijken naar de wedstrijden tijdens het WK. Op dinsdag 16 januari of donderdag 18 januari om 20:00 krijgen zij de gelegenheid om het Nederlands vrouwenteam aan te moedigen in Thialf. Om gebruik te maken van de kaarten kun jij jouw team aanmelden via www.ngoudenplak.nl/wk-ijshockey/verenigingen

Over het WK
Het is de eerste keer dat een dergelijk topsportevenement plaatsvindt in Heerenveen. Eerder mocht de gemeente al de heren onder 18 verwelkomen en een oefeninterland faciliteren voor de Team NL Vrouwen. Dit krijgt nu opvolging met het WK IJshockey voor vrouwen onder de 18 jaar. Klik hier voor meer informatie over het WK.

Meer nieuws en tips