Na het succes van de Eredivisie Beachvolleybal Tour én de oefeninterland van de Team NL vrouwen ijshockey in februari 2023, staat Thialf van 15 januari tot en met 21 januari volledig in het teken van het IIHF Wereldkampioenschap IJshockey vrouwen onder 18. In aanloop naar en tijdens dit topsportevenement staan er twee avonden in het teken voor de regionale ondernemer.

Op 16 januari wordt de jaarlijks terugkerende nieuwjaarsreceptie voor één keer in Thialf georganiseerd waarbij aansluitend de wedstrijd van de Nederlandse meiden wordt bezocht. Donderdag 18 januari staat de avond in het teken van vrouwelijke ondernemers en bestuurders welke inspiratie kunnen netwerken met elkaar.

WK IJshockey Vrouwen
De netwerkbijeenkomst voor het Heerenveense bedrijfsleven zijn onderdeel van een groter side-evenement programma, zo hebben scholen in aanloop naar het topsportevenement een gratis kunnen afnemen waarbij zij hun eigen spandoek konden maken. Meer informatie over de overige side-evenementen zijn te vinden via ngoudenplak.nl/wk-ijshockey. De side-evenementen in en rondom Thialf worden (mede)gefaciliteerd door regio Heerenveen ’n Gouden Plak, Het sportakkoord Heerenveen en team buurtsportcoaches gemeente Heerenveen.

Tickets
Tickets voor het WK zijn de bestellen in de online ticketshop via ticketpoint.nl. De toernooidagen van het WK IJshockey zijn opgedeeld in drie wedstrijden per dag. Er zijn dagkaarten en passe-partouts voor de gehele week beschikbaar. Kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang tot het evenement, mits ze onder begeleiding zijn van een betalende volwassene. Neem dus gerust het hele gezin mee!

Meer nieuws en tips