Na twee jaar van uitstel door de coronamaatregelen organiseert stichting Feanrun in samenwerking met het evenementenbureau Regio Heerenveen ’n Gouden Plak voor de zesde keer de Feanrun. De Feanrun wordt georganiseerd op zondag 11 september 2022. Dit jaar mag de Rabobank zich wederom de trotse hoofdsponsor van dit sportieve evenement noemen.

De Feanrun is ieder jaar weer een sfeervolle en gezellige hardloopwedstrijd over vier Engelse mijlen (ongeveer 6,4 kilometer) door Heerenveen waarbij traditiegetrouw de finish in het bruisende centrum van Heerenveen zal zijn.

Zoals ieder jaar gaat de opbrengst van het evenement naar een goed doel. Dit jaar is de opbrengst van de Feanrun voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur Friesland. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur maakt het mogelijk dat kinderen en jongeren uit gezinnen met weinig geld kunnen deelnemen aan activiteiten op het gebied van sport en cultuur.

Bedrijvenrun

De bedrijvenrun is inmiddels een vast en bekend onderdeel van de Feanrun. Tijdens de bedrijvenrun kunnen collega’s op een sportieve en gezellige manier een start met elkaar maken na de zomervakantie. Strijd mee om de titel of doe mee voor de gezelligheid en steun hiermee het goede doel! Naast de bedrijvenrun is het ook mogelijk om je individueel in te schrijven voor de Feanrun. Inschrijven voor de individuele- én bedrijvenrun kan via www.ngoudenplak.nl/feanrun/.

Loop mee

Meer nieuws en tips