Dat de (troost)finale in Nederland plaats zou vinden, was al bekend. Inmiddels is ook duidelijk waar dit precies zal zijn. Op woensdag 28 februari speelt Oranje namelijk de (troost)finale van de Nations League in het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen!

Eerst nemen ze het op 23 februari in de halve finale van het toernooi nog op tegen Spanje, in de kustplaats Cádiz. De andere halve finale gaat tussen Frankrijk en Duitsland. Afhankelijk van de uitkomst speelt Nederland de finale of troostfinale op 28 februari om 20:45 in het Abe Lenstra Stadion.

In de Nations League staat een hoop op het spel: de beste twee landen plaatsen zich voor de Olympische spelen van 2024 in Parijs. Frankrijk is als gastland sowieso verzekerd van plaatsing. Mochten zij bij de beste twee belanden, dan staat er dus tijdens de troostfinale nog een olympisch ticket op het spel.

De kaartverkoop gaat op woensdag 10 januari om 12.00 uur van start bij de KNVB. Eerst krijgen Oranje ClubCardhouders de mogelijkheid om een ticket te bemachtigen. De vrije verkoop gaat vrijdag 12 januari van start om 12.00 uur. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar vanaf 15 euro. Oranje ClubCardhouders krijgen 10 procent korting op de prijs van een kaartje.

Meer nieuws en tips