Nederland is een echt schaatsland. Zodra het weer kan, gaan we massaal het ijs op. Dankzij de nieuwe sport Frame Schaatsen kunnen nu ook kinderen met een fysieke beperking meedoen met de ijspret.

18 maart 2023 gratis clinics in Thialf Heerenveen
Tijdens de Samen Schaatsen Elfstedentoer worden er op initiatief van Stichting het Gehandicapte Kind schaatsclinics gegeven op ijsbanen in heel Nederland. De gratis clinics worden verzorgd door ervaren instructeurs van de Sven Kramer Academy. De Samen Schaatsen Elfstedentoer wordt 10 december afgetrapt op het Museumplein in Amsterdam. Op 18 maart 2023 doet de toer Thialf in Heerenveen aan.

Iedereen kan meedoen, ook kinderen met een beperking. Want als je niet zelfstandig kunt staan of bewegen, kun je met één van de schaatsframes toch zwieren over het ijs!


Ben je tussen de 5 tot 12 jaar en hou je van schaatsen? Of heb je nog nooit geschaatst en lijkt het je supercool om eens te proberen? Meld je dan aan voor de Samen Schaatsen Elfstedentoer: een leuk schaatsspel doen, een parcours afleggen en natuurlijk een paar rondjes maken over de baan. IJspret gegarandeerd! En na afloop krijg je een mooie medaille als herinnering. Dus meld je snel aan, dan zien we je binnenkort op het ijs!


Meer informatie & aanmelden

Meer nieuws en tips