PostNL viert hoogtij, maar de lokale ondernemer heeft het moeilijk. Daarnaast stoeien werkgevers met de kerstpakketten, want een lokale kerstmarkt organiseren voor het personeel: dat zit er dit jaar niet in. Regio Heerenveen ’n Gouden Plak en Skeps komen met een oplossing voor beide problemen: het Gouden Kerstp(l)akket.

Via Gifitoo.com, een initiatief van Internetbureau Skeps uit Heerenveen, geven werkgevers hun personeelsleden een Gouden Kerstp(l)akket met daarin cadeautegoed voor Gifitoo. Hiermee kiezen de werknemers vervolgens zelf van welke lokale ondernemer(s) zij een giftcard willen aanschaffen. Uniek hieraan: ondernemers ontvangen het volledige giftcardbedrag direct, zonder extra kosten.

Frank van Hout, voorzitter van Regio Heerenveen ’n Gouden Plak, ziet hierin een perfecte en COVID-veilige oplossing voor de kerstpakketmarkten: “Dit is een geweldig initiatief en ik ben blij dat wij van betekenis hebben kunnen zijn om ondernemers op deze manier gemeentebreed te verbinden.”

De gemeente Heerenveen heeft aangegeven het Gouden Kerstp(l)akket uit te reiken aan het eigen personeel. Wethouder Hedwich Rinkes is enthousiast over het Gouden Kerstp(l)akket. “Het is een prachtig, blijvend platform dat de lokale economie écht steunt. Juist in deze tijd kunnen onze ondernemers een steuntje in de rug gebruiken. Ik roep dan ook alle werkgevers en ondernemers op hieraan mee te doen. Zo zijn we er voor elkaar!”

Als werkgever deelt u het Gouden Kerstp(l)akket eenvoudig uit door een bestelling te plaatsen op www.kerstplakket.nl. Gifitoo doet de rest. U plaatst één bestelling, krijgt één factuur en hoeft vervolgens alleen het leuke werk te doen: het kerstpakket uitdelen.
Ondernemers die hun cadeaubonnen aan het aanbod willen toevoegen melden zich kosteloos aan via www.kerstplakket.nl.

Meer nieuws en tips