Hét kerstpakket dat lokale ondernemers in de regio Heerenveen steunt!

Het Gouden Kerstp(l)akket is een lokaal kerstpakket dat de lokale ondernemers in de regio Heerenveen steunt. In 2020 is dit initiatief gestart als een reactie op de gevolgen van het coronavirus. In dat jaar werd hierdoor voor meer dan 50.000 euro in de regio besteed, bij de eigen lokale ondernemers. Een mooie manier om als werkgever de collega-ondernemers in de regio te supporten!

Eenvoudig
Het bestellen en uitdelen van een Gouden Kerstp(l)akket is eenvoudig. Werkgevers hoeven alleen maar te zorgen dat ze via kerstplakket.nl hun bestelling met het aantal cadeaubonnen plaatsen – en deze vervolgens uitdelen aan hun medewerkers. Er hoeft geen tijd en energie te worden besteed aan de contacten met de lokale ondernemers, geen interne kerstmarkt te worden georganiseerd en er hoeft ook geen selectie te worden gemaakt uit een aantal lokale winkels.

“Het is écht super makkelijk: betalen, printen, uitdelen.” Zegt Wilko Riezebos, die zijn personeelsleden bij Fit20 eerder al met het Gouden Kerstp(l)akket verblijdde.

Veel keuze en snel betaald
Groot voordeel van het Gouden Kerstp(l)akket is dat de werknemers zelf kunnen kiezen bij welke ondernemers in de regio ze deze willen bestellen. Daarbij is er keuze uit ontzettend veel lokale ondernemers! Eenmaal de kadobonnen besteld, dan zijn deze een jaar lang geldig om in te wisselen bij de lokale ondernemers. Daarnaast ontvangen de deelnemende ondernemers snel het geld; zodra er een kadobon is besteld wordt dit bedrag automatisch uitbetaald aan de ondernemer. Uniek is dat de lokale ondernemer het volledige cadeaubontegoed ontvangt en geen extra kosten hiervoor betaalt.

Initiatief van regio Heerenveen ’n Gouden Plak en Skeps
Het Gouden Kerstp(l)akket is een initiatief van regio Heerenveen ’n Gouden Plak in samenwerking met Internetbureau Skeps uit Heerenveen.

Meer informatie over het Gouden Kerstp(l)akket is te vinden op www.kerstplakket.nl. Werkgevers kunnen hier hun bestelling plaatsen en lokale ondernemers kunnen zich via deze website aanmelden als inleverpunt. Ondernemers en werkgevers kunnen met vragen die niet op de website worden beantwoord terecht bij info@ngoudenplak.nl.

Meer nieuws en tips