Event Academy

De Gouden Plak Event Academy is een initiatief van Heerenveen ’n Gouden plak in samenwerking met de gemeente Heerenveen. Evenementen zijn belangrijk voor de positionering en profilering van de regio Heerenveen. Daarom willen wij jullie als organisatoren inspireren en handvatten geven door middel van vier verschillende workshops. Deze workshops zijn interactief en hebben vooral ook tot doel om jullie als evenementenorganisaties te helpen. Neem dus alle vragen met betrekking tot de thema’s mee naar de workshops en ontvang hierop meteen een antwoord! De Event Academy bijwonen kost je niks, je wint er wel veel kennis en contacten mee. Meld je dus snel aan via het formulier onderaan deze pagina!

Datum: Maandag 24 februari 2020
Tijdstip: 19.30 – 22.00 uur
Locatie: Thialf

Aan het eind van de avond wordt een handboek uitgereikt aan alle aanwezige organisaties. Met dit handboek krijg je veel praktische tips en handvatten voor jullie evenement. We sluiten af met een informele borrel, waarbij je contacten kan leggen met collega evenementen organisaties in de regio. Een goed netwerk van evenementenorganisaties kan enorm handig zijn! Mogelijk kan je vrijwilligers van elkaar ‘lenen’ of materiaal.

Programma

19.15 – 19.30 uur: ontvangst met koffie & thee
19.30 – 19.45 uur: welkom en uitleg avond
19.45 – 20.30 uur: workshop ronde 1
20.30 – 20.45 uur: korte pauze
20.45 – 21.30 uur: workshop ronde 2
21.30 – 21.45 uur: uitreiking handboek
Vanaf 21.45 uur: napraten en informele borrel

De workshops

Hieronder vind je de workshops waar je uit kunt kiezen. In beide ronden worden bij voldoende belangstelling alle workshops aangeboden.

Duurzaamheid

Door OMRIN: Duurzaamheid wordt steeds belangrijker. OMRIN is een ondernemer in de regio die voorop loopt op dit thema. Als partner van bijvoorbeeld LF2018, de Tall Ship Races en het Oranjewoud Festival helpt OMRIN evenementen te verduurzamen. Maar hoe doe je dit?

Draaiboek & vergunningen

Door Gemeente Heerenveen: Om een evenement te mogen organiseren, is een vergunning nodig. Eén van de eisen daarbij
is een draaiboek. Maar hoe ziet een goed draaiboek eruit? En waarom is een draaiboek eigenlijk nodig?

Marketing & PR

Door Regio Heerenveen ’n Gouden Plak: Hoe bereik je zoveel mogelijk mensen? Welke middelen kan je allemaal inzetten? Hoe ga je om met sociale media? En wat kan regio Heerenveen ’n Gouden Plak hierbij voor je doen?

Jouw evenement ‘on brand’

Door Regio Heerenveen ’n Gouden Plak: Regio Heerenveen ’n Gouden Plak heeft belang bij evenementen die aansluiten bij het profiel van de regio. Is jouw evenement ‘on brand’? Een ‘on brand’ evenement kan vanuit ’n Gouden Plak op nóg meer marketing en ondersteuning rekenen.

Aanmelden

Aanmelden voor de Event Academy is niet meer mogelijk. Vragen? Stuur ons een mailtje: info@ngoudenplak.nl.

Meer nieuws en tips